سعید سخاوتی زاده
دستهبندی کتابها
فیلتر بر اساس ناشر
فرهنگ دوسویه علوم و صنایع غذایی
فرهنگ دوسویه علوم و صنایع غذایی یک منبع ارزشمند برای دانشجویان، پژوهشگران و متخصصان حوزه صنایع غذایی است. این کتاب شامل مجموعهای جامع از واژگان تخصصی انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی در زمینه علوم و فناوری مواد غذایی میباشد. با مطالعه این کتاب، کاربران میتوانند درک دقیقتری از متون علمی و مقالات تخصصی به دست آورند و ترجمههای علمی خود را با دقت بیشتری انجام دهند. این فرهنگنامه با زبانی روان، تعاریف شفاف و ساختاری کاربردی تدوین شده و برای استفاده در دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و صنعت غذا بسیار مفید است. کتاب فرهنگ دوسویه علوم و صنایع غذایی انتخابی ایدهآل برای موفقیت در ترجمه، مطالعه و پژوهشهای علمی است.